Adventure Oyunu TOHU, Ay Sonunda Türkçe Desteğiyle Çıkacak

İçinizi ısıtacak bir oyun

Fireart Games, son derece tatlı çizimlere sahip point & click adventure oyunları TOHU'nun 28 Ocak'ta çıkacağını duyurdu.

Artık biliyorsunuz, point & click adventure benim favori oyun türlerimden biri, TOHU da en azından göründüğü kadarıyla bu türün güzel örneklerinden biri olacak gibi duruyor. PC, PS4, Xbox One ve Switch için çıkacak olan oyunun Steam sayfasına baktığımızda arayüz ve altyazı olarak Türkçe dil desteğinin de sunulduğunu görebiliyoruz.

Oyunun Steam sayfasında henüz bir fiyat yok, ama Xbox Store'da 32 lira olduğunu düşünürsek Steam'de de benzer bir fiyata sahip olacaktır.

Steam'deki tanıtım cümleleriyse şu şekilde:

Tuhaf ve harika balık gezegenlerinde geçen yepyeni bir macera oyununu deneyimle. Küçük bir kızı oynayarak mekanik ikinci benliği Cubus ile birlikte güzel ortamları keşfet ve ayrıntılı bulmacaları çöz. Birlikte kendileri ve dünyaya güç sağlayan gizemli Kutsal Makine hakkındaki gerçeği keşfedecekler.

YORUMLAR
Mert
15 Ocak 2021 21:32

Indie oyunların bu "2 haftada kapınızda" minvalindeki çıkış tarihleri açıklamaları pek hoş oluyor. Tohu da kendi gibi pek tatlı bir haberle gelmiş

Parolamı Unuttum