Agatha Christie – Doğu Ekspresinde Cinayet, 19 Ekim’de Çıkış Yapacak

Hercule Poirot ile yine bir maceraya atılma zamanı…

Agatha Christie’nin en popüler romanlarından birisinin Doğu Ekspresinde Cinayet olduğunu söylersek herhalde yanlış olmaz. Dolayısıyla Agatha Christie oyunları arasına böyle bir uyarlamanın dahil edilmesi de şaşırtıcı olmasa gerek.

Geçtiğimiz ay duyurusunu paylaştığımız oyun için çıkış tarihi de ilan edilmiş bulunuyor. Microids tarafından yapılan duyuruda; oyunun ekim ayında geleceği belirtilirken, Deluxe Edition içeriğinde nelerin yer alacağı da açıklanmış durumda.

Buna göre; Switch, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X için satışa sunulacak Deluxe Edition’da oyunun yanında, 48 sayfalık bir sanat kitabı, dijital müzik albümü ve bir Doğu Ekspresi bileti görseli yer alacak.

Microids Studio Lyon tarafından geliştirilen ve sanat yönetimini Cédric Peyravernay’in yaptığı oyunun, “Agatha Christie’nin klasik hikâyesinin modernize edilmiş ve yeniden gözden geçirilmiş versiyonu” olduğunu belirten yapımcılar, 2023 yılında geçen hikâyenin, hayranlarını bile çok şaşırtacak şekilde güncellendiğini söylüyorlar.

Söylendiği gibi olup olmayacağını 4 ay kadar sonra göreceğiz; Agatha Christie – Doğu Ekspresinde Cinayet, 19 Ekim’de PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S ve Switch için çıkış yapacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum