Age Of Empires 4'ün İlk Oynanış Görüntüleri Kasım Ayında Paylaşılacak

AoE 2: Definitive Edition'ını çıkışı bekleniyor

Sene başında Age of Empires serisinin yapımcısı Adam Isgreen'den AoE 4'ün sene içerisinde gösterileceği bilgisini almıştık. Yönetici, oyunun tanıtılabileceği etkinlikler olarak Gamescom'u ve Microsoft'un Londra'da düzenleyeceği X019 şovunu işaret etmişti. Gamescom'un neredeyse son günlerine yaklaşırken Xbox'ın yöneticisi Aaron Greenberg, yeni oyunun Kasım ayında düzenlenecek X019 etkinliğinde olacağını doğruladı.

Almanya'daki etkinlikte GameStar ekibine konuşan yönetici, önemli açıklamalarda bulundu. Bu açıklamalar arasında en çok dikkatimizi çeken, gerçek zamanlı strateji serisinin son oyununun ilk gösterim tarihi bilgisi oldu. Greenber'ün ifadelerine göre serinin son oyununu X019 etkinliğinin ilk gününde -14 Kasım- görme şansımız olacak. Aynı tarihte Age of Empires 2: Definitive Edition'ın da çıkış yapacağını hatırlatalım.


Age of Empires 4'ün tanıtım fragmanı paylaşılmış olsa da bu videonun içerisinde çok fazla detay bulunmuyor. Öte yandan fragmanın içerisinde belki de oyunda oynanabilir olacak ırkların ipuçları verilmiş. Japon askerlerden, İngiliz piyadelere kadar pek çok ülkenin ikonik birimleri videonun içerisinde boy gösteriyor.

Oyunun çıkış tarihi hakkında ortada çok fazla söylenti dolaşıyor. Kimileri oyunun 2019 yılının son günlerinde çıkış yapacağını söylerken, kimileri 2020 yılını beklememiz gerektiğine inanıyor. Kesin olan tek şey, 14 Kasım'da çoğu sorumuza cevap alabilecek olmamız.

 

YORUMLAR
İlhanlı
24 Ağustos 2019 00:48

AOE2 şuan benim için daha heyecan verici en azından neyi sunduklarını görebiliyorum :)

Parolamı Unuttum