Age of Wonders III, Çok Kısa Bir Süreliğine Humble Bundle'da Bedava

Strateji sevenler ellerini çabuk tutsunlar...

Ücretsiz oyun haberlerini seviyoruz, öyle değil mi:) O zaman, Humble Bundle'ın son hediyesini kaçırmayalım sevgili Oyungezerler; Age of Wonders III iki gün boyunca ücretsiz olarak paylaşılıyor.

Age of Wonders'ın, sıra tabanlı strateji oyunlarını sevenlerin yakından takip ettiği oyunlardan birisi olduğunu söylemek mümkün. Serinin son oyunu Age of Wonders III, 2014 yılında çıkmış ve eleştiri konusu edilen bazı noktaları olsa da genel olarak beğenilmişti. Nitekim, Metacritic'te 35 incelemenin ortalamasının 80 puan ve 561 oyuncu değerlendirmesinin ortalamasının 8.0 puan olduğunu görüyoruz. Opencritic'te de benzer bir tablo slz konusu; 21 incelemenin ortalaması 82 puan.

Eğer bugüne kadar oynamamışsanız, bu fırsatı değerlendirmek isteyebilirsiniz. Humble Bundle'ın ilgili sayfasına giderek oyunu ücretsiz olarak temin etmeniz mümkün. Her ne kadar iki günlük bir süreden bahsedilse de stoklar tükenene kadar diye de uyarmışlar. O yüzden elinizi çabuk tutmakta fayda var sevgili Oyungezerler. Bir başka ücretsiz oyun haberinde buluşmak üzere...
 

YORUMLAR
NcZ
10 Mayıs 2019 09:10

Edit: +1Not: haberi beğenme ya da technopat'daki gibi emoji bırakma imkanını arıyor insan.

Decypher
NcZ
10 Mayıs 2019 10:37

Bu tür önerileri //oyungezer.com.tr/haber/ogz-gelistirme-raporu/detay başlığına da ekleyebilirsiniz, gözden kaçmamış olur.

Hedysseus
Decypher
10 Mayıs 2019 14:11

Teşekkürler.


Hedysseus
10 Mayıs 2019 00:09

Wizards Unite ile ilgili hareketlilikler var birkaç haftadır. Oyun tam olarak çıktığında bir rehber güzel giderdi.

E-VrL
Hedysseus
10 Mayıs 2019 09:02

Yeni Zelanda'da Beta sürecine girdi. Onu Avustralya takip etti. Biz de ilgili haberleri takipteyiz :)


Parolamı Unuttum