Age of Wonders: Planetfall, Ağustos Ayında Geliyor

Age of Wonders serisinin yeni üyesi ile randevunuz 6 Ağustos'ta...

Mayıs 2018'de duyurulan Age of Wonders: Planetfall'un çıkışına az bir süre kalmış anladığımız kadarıyla. Triumph Studios tarafından geliştirilen Age of Wonders serisinin en yeni üyesi olacak Planetfall, bu yaz aylarında ekranlarımızı ziyaret edecek.

Xbox One ve Steam ön sipariş sayfalarına erişilebiliyor an itibariyle. İlgili sayfalarda oyunun çıkış tarihi 6 Ağustos 2019 olarak görünüyor. Xbox One için standart sürüm 110 TL, Deluxe 145 TL ve Premium Edition 225 TL'den satılıyor şu anda. Steam'de ise sırasıyla 77 TL, 92 TL ve 129 TL'den satışa sunulmuş durumda.

Önceki oyunlar gibi Planetfall da sıra tabanlı bir imparatorluk inşası oyunu olacak, tek kişilik ve çok oyunculu modları bulunacak. Fakat bu sefer kılıçların yerini lazer silahları alıyor :) Steam tanıtım metnindeki ifadelerle aktaracak olursak; "Planetfall'da taktiksel sıra tabanlı savaş ve kapsamlı imparatorluk kurma özelliklerini yepyeni bir uzay ortamında" yaşayacağız. Oyunun çıkışından sonra da ek içerikler geleceği anlaşılıyor. Premium Edition'da üç genişleme paketini içeren bir sezon paketi yer alacağı açıklanmış.

Age of Wonders serisini sevenlerdenseniz, takibe alabilirsiniz. Biz de yeni haberler için takipteyiz :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum