Ağır Eleştirilere Maruz Kalan Inhumans Dizisinin İlk Fragmanı Çıktı

Gözlerim yanıyor...

Marvel son yıllarda Inhumans için ne yapacağını şaşırdı. Önce film haklarına sahip olmadıkları X-Men'i çizgi romandan silip yerine getirmeye çalıştılar. Fakat yoğun tepkilerle karşılaşınca geri adım atmak zorunda kaldılar.

MCU'da yer alması beklenen filmin iptal olmasından sonra açıkladıkları Inhuman dizisi ufak bir heyecan yaratmıştı ama diziye ait yayımlanan ilk görseller bu heyecanı yerle yeksan etmeyi başarmıştı. Herkes "durun bir fragmanı çıksın da öyle karar verelim" diye optimistik şekilde düşünüyordu. Fragmanın çıkmasının ardından artık optimistik düşünen, bardağın dolu tarafını görmeye çalışan kimse kalmamıştır. Gerçekten cosplay yapan Inhumans hayranlarının amatör bir filmi gibi duruyor. Yaşı yetenler hatırlayacaktır, zamanında Türkler bir Ejderha Mızrağı hayran filmi fragmanı çekmişti. Aradan aşağı yukarı 15 yıl geçmesine rağmen bizimkilerin yaptığı işten çok da farklı bir şey ortaya çıkaramamış olan Marvel çalışanlarını ve bu diziye onay veren ABC kanalını tebrik etmek gerekiyor.

Şu an için umut veren tek şey Maximus rolünde izlediğimiz Iwan Rheon (Game of Thrones'daki Ramsay Bolton) ve dünyanın en sempatik Inhuman'ı olan müthiş köpek Lockjaw. Fragmanı izleyince bana hak vereceğinizi düşünüyorum..

YORUMLAR
Parolamı Unuttum