Agony'nin Yan Oyunu Succubus'un Yeni Fragmanı Yine Çok Tuhaf

18+ olduğunu söylememe gerek yoktur herhalde

Geçtiğimiz senenin en büyük hayal kırıklıklarından biri olan Agony'nin altına imzasını atan Madmind Studio, Agony'nin yan oyunu olarak lanse ettiği Succubus'un yeni fragmanını yayınladı.

Bu seferki oyunun baş kahramanı oyunun isminden de anlaşılacağı üzere Vydija ismindeki bir succubus. Madmind Studio, Agony'nin başarısızlığından kendince ders alarak ve gelen tepkilere kayıtsız kalmayarak Agony Unrated'i çıkarmıştı. Agony, Steam'de %47 olumlu incelemeye sahipken, Agony Unrated %72 olumlu ortalama tutturmayı başarmıştı.

Vydija'nın hikayesi aslında Agony'de başlamıştı, bunun tutulan bir karakter olduğunu düşünen oyunculara da ona kendi tek kişilik hikayesini vermeye karar verdiler. Ha bu oyun da Agony gibi fos çıkabilir, belli olmaz, belki sonradan bunun da Unrated versiyonuyla çıkarlar karşımıza.


Elbette Agony'i duyduysanız veya oynadıysanız, bu oyunun da 18+ temalar içereceğini gayet iyi biliyorsunuzdur. Yayınlanan fragman da farklı değil, öyle herkesin içinde açıp izlemelik bir fragman olmayabilir diye uyarımı yapmış olayım. Yine de merak ediyorsanız ve uygun bir ortamdaysanız aşağıdan izleyebilirsiniz:

Oyunu istek listenize eklemek isterseniz Steam sayfasına da şuradan ulaşabilirsiniz.

Madmind'ın yeni oyununun kesin çıkış tarihi henüz belli değil.

YORUMLAR
kiine
19 Haziran 2019 18:43

"... öyle herkesin içinde açıp izlemelik bir fragman olmayabilir diye uyarımı yapmış olayım." böyle ince bir düşünceye sahip olduğunuz için teşekkür ederim Eser Bey.

Srinelli
19 Haziran 2019 16:30

aa ben.

xlight007
19 Haziran 2019 14:08

hentai artist niggalarım nerde halledin şunu :Dd

üçyaşımdabaldursgateoynadım
19 Haziran 2019 12:54

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

İlhanlı
19 Haziran 2019 12:37

Adamlar cinselliği şeytan -cehennem kisvesi altında veriyor başka bir açıklaması yok bu ne şimdi? Bari şöyle bir şey yapacaksınız adam gibi fragman koyun.

Parolamı Unuttum