Alice: Madness Returns, Uzun Bir Aranın Ardından Steam’e Döndü

5 yılı aşkın bir süredir satın alınamıyordu

American McGee, Lewis Carroll tarafından kaleme alınan Alice in Wonderland (Alice Harikalar Diyarında) için bir oyun uyarlaması (American McGee’s Alice) yapmış, bunun peşine de 2. oyun Alice: Madness Return gelmişti. Her iki oyun da şahsen severek oynadığım oyunlardandır; bu nedenle McGee’nin yıllardır destek bulmaya çalıştığı yeni Alice oyununu çıkarmasını da merakla bekliyorum.

Bir yandan yeni Alice oyunu için bekleyeduralım, 2. oyun, dün itibariyle bir kez daha Steam’de satışa sunuldu. 2011 yılında çıkış yapan oyun, 2016 yılında Steam’de satıştan kaldırılmıştı. EA Origin üzerinden oyuna erişmek mümkündü elbette veya EA Play abonesi olarak da oynayabiliyordunuz, ama yine de kimi oyuncular oyunlarını Steam kütüphanesinde toplamak isteyebiliyorlar, dolayısıyla yeniden Steam’de yerini almış olması güzel bir haber.

Yerel fiyatlandırma meselesi ise, burada pek de geçerli sayılmaz. Origin’de 140 TL’ye satılan oyun Steam’de 129 TL. Bir de EA Play alternatifiniz var tabii; aylık 29 TL veya yıllık 169 TL ödeyerek EA Play kütüphanesindeki oyunlara erişim sağlayabiliyorsunuz -ki Alice: Madness Returns de bu oyunlardan birisi.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum