Amanita, Yeni Oyunu Happy Game’i Duyurdu

Adına aldanmayın, gerilimli bir macera geliyor

Amanita Design başarılı bağımsız yapımcılardan birisi. Samorost, Machinarium, Botanicula, Chuchel, Pilgrims, Creaks, kısacası her bir oyunuyla kendini sevdirmeyi başardığını söyleyebiliriz. Daha Creaks’in çıkışının üzerinden 5 ay bile geçmemişken yeni bir oyun duyurusuyla gelmeleri ise, sürpriz oldu:

Yeni oyunlarının adı Happy Game. Ama isminin çağrıştırdığı o mutlu mesut dünyadan uzaklara götürecek bizi. Yapımcıların tanımıyla bir “saykodelik korku macera” oyunu olan Happy Game’de, dehşetli bir kabusun içine düşen bir gencin üç farklı dünyadan geçip bu kabustan kaçmaya çalıştığı bir maceraya atılacağız. Ortamlar da karşılaşacağımız karakterler de çözmemiz gereken bulmacalar da bizleri zaman zaman rahatsız edecek, kimi zaman da gerecek gibi görünüyor.

Amanita’nın “yetişkin içerik” ile karşımıza çıkmaya hazırlandığı Happy Game, Bahar 2021’de PC ve Nintendo Switch için çıkış yapacak. Oyunun resmi sitesine şuradan, Steam sayfasına da şuradan ulaşabilirsiniz. Bu sefer de beğenilen bir oyuna imza atabilecekler mi sizce?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum