Amazon France'in Yaptığı Hatalar Serisi Ortalığı Karıştırdı

PC'cilerin yüreğine indirmeye niyetlenmişler

Amazon France dün akşam bir hata eseri de olsa son zamanların en büyük trollüklerinden birinin altına imza attı. Bildiğiniz gibi Horizon Zero Dawn'ın PC versiyonu ilk olarak Amazon France üzerinden sızdırılmıştı, sadece bu da değil, daha önce de Injustice: Gods Among Us ve Final Fantasy X|X-2 HD Remaster da buradan sızdırılan oyunlar arasındaydı.

Dün akşam ise sitede PS4'e özel bir oyun olan Days Gone'ın PC versiyonu listelendi. "Days Gone PC'ye geliyor" söylentilerinin hızla yayılmasına sebep olan sayfa hala kapatılmadı.

Days Gone'ın hemen ardından Persona 5 Royal de PC için listelendi. Biz "neler oluyor?" demeye kalmadan Sega bir açıklama yayınladı ve bu listelemenin hata olduğunu, sayfanın kaldırılması ve nasıl olduğunun araştırılması için devreye girdiklerini açıkladı. Sayfa şu saat itibariyle hala duruyor.

Amazon bununla da yetinmedi, Gran Turismo Sport ve Uncharted The Nathan Drake Collection sayfalarına da PC platformunu ekledi. Bu noktadan sonra zaten bunun devasa bir hata olduğu belli olmuştu ama Amazon'da çalışan birisi hız kesmeyerek The Last of Us Part II'ye de PC'yi ekleyiverdi. Amazon hala daha bu sayfalara bir müdahalede bulunmadı, ama kısa süre içerisinde silineceklerini tahmin ediyorum.

Sony beklendiği üzere "bu listelemeler gerçeği yansıtmamaktadır, bu oyunları PC'ye getireceğimize dair bir açıklama yapmadık" şeklinde açıklama yaparak olaya noktayı koydu.

Yine de üst üste bu kadar hata yapılmasında tuhaf bir şeyler olduğunu söyleyebiliriz, kim bilir belki aralarından bir tanesi gerçek çıkar.

YORUMLAR
Ghost AssassiN
16 Nisan 2020 21:53

Gelecekten haber sızdırıyorlar ama, böyle olmaz ki! :)

Hem diğerleri yakındır da The Last Us 2'ye daha çok var, ne diye şimdi haber yapıyorsunuz!

Şaka maka RDR 2 ile Death Stranding yaklaşık 1 sene arayla pc'ye geldi.Days Gone ve Uncharted Collection da yaza doğru gelmesi mümkün gibi görünüyor.Gerçi O vakitlerde Horizon Zero Dawn çıkacaktı ama ne olacağı şimdilk belirsiz.Horizon gibi 3 sene arayla gelirler diyecektim ama bu sadece TLOU 2 için olur ancak.Diğerleri baya eski çünkü.

Bu arada bunlar benim şahsi tahminlerim, çok bilmişlik falan taslamıyorum yani. :)

yusufulas
16 Nisan 2020 11:55

O oyunların hepsi bir gün PC'ye gelecek! :P

Parolamı Unuttum