Amazon Game Studios Onlarca Kişiyi İşten Çıkararak Bazı Projeleri İptal Etti

Acaba oyun işine hiç bulaşmasalar daha mı iyiydi?

Amazon'un video oyun stüdyosu Amazon Game Studios, E3 devam ettiği sırada onlarca çalışanının işine son vermiş. Kotaku'da Jason Schreier'ın haberine göre Amazon aynı zamanda henüz açıklamadığı projelerden bazılarını da iptal ederek, halihazırda geliştirilmekte olan birkaç projeye odaklanmaya karar vermiş.

İşlerine son verilen çalışanlara Amazon içinde yeni iş bulmaları için 60 günlük süre verilmiş, eğer iş bulamazlarsa da kendilerine tazminat paketleri verilecekmiş.

Amazon Game Studios'un ismini pek sık duymuyoruz çünkü şimdiye kadar pek de elle tutulur işler yapmadılar. Başlarda Portal'ın tasarımcısı Kim Swift ve Far Cry 2'nin tasarımcısı Clint Hocking gibi isimleri bünyesine katmış olsalar da her iki isim de bir oyun yayınlanmadan görevlerinden ayrıldılar.


> Amazon Da Kendi Oyun Yayın Servisi Üzerinde Çalışıyor

2016 yılında üç tane oyun duyurulmuştu: koloni döneminde geçecek ve doğaüstü bir yapıya sahip olacak Amerika temalı DVO New World, 12 kişilik battle royale benzeri Crucible ve şu an iptal edilmiş olan 4'e4 dövüş-spor oyunu Breakaway.

Amazon şu an özellikle bahsi geçen ilk iki oyuna odaklanmaya karar vermiş durumda ama hala daha karşımıza çıkacakları oyunların kalitesine dair en ufak fikir sahibi değiliz.

 

YORUMLAR
Bestespiller
22 Haziran 2019 15:58

Her şeyden biraz biraz, olmaz ki böyle Amazon

Parolamı Unuttum