Amazon Games, Yeni Tomb Raider Oyununun Dağıtımcılığını Üstlendi

Bu iş birliği nasıl meyveler verecek bakalım

Bir süre önce Square Enix, Tomb Raider oyunlarının geliştiricisi Crystal Dynamics’i Embracer Group’a satmıştı. Bu el değiştirmeden sonra, yeni Tomb Raider oyununun nasıl olacağı ve ne zaman çıkacağı da merak edilen konular arasındaydı.

Bu oyun ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı, Crystal Dynamics ile Amazon Games bir iş birliğine gidiyor. Yapılan açıklamada, Amazon’un geliştirme süreçlerinden dağıtımcılığa oyuna pek çok alanda destek sunacağı söyleniyor.

Amazon Games’in başkan yardımcısı Christoph Hartmann, “Tomb Raider, eğlence sektörünün en sevilen markalarından birisi. Amazon Games olarak, oyun severlere en üst düzeyde, en iyi geliştiriciler tarafından geliştirilen, mümkün olabildiğince çok platformda ve türde oyunlar sunmayı hedefliyoruz ve bu önemli marka için bu kıymetli stüdyo ile çalışma imkanı bulmaktan dolayı mutluyuz” diyerek aktarıyor bu iş birliğine dair görüşlerini.

Crystal Dynamics cephesinden de bu iş birliğinden duyulan memnuniyeti ortaya koyan açıklamalar yapılmış durumda. Stüdyonun başkanı Scot Amos, “Amazon Games, bizim vizyonumuzu ve tutkumuzu paylaşıyor. Geliştirme ve dağıtımcılık alanındaki iş birliğini yeniden tanımlayan bir yaklaşımları var. Bu yolu birlikte yürümek ve başlangıcı şimdiye kadarki en büyük ve en iyi Tomb Raider oyunuyla yapmak için sabırsızlanıyoruz” diyor.

Yeni Tomb Raider oyunu tek kişilik, anlatı odaklı bir macera oyunu olarak tanımlanırken, önceki oyunlardaki hikâyeyi devam ettiren bir oyun olacağı da not edilmekte. Amazon ve Crystal Dynamics arasındaki bu iş birliği neticesinde bizleri nasıl bir Tomb Raider oyunu bekliyor bakalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum