Amazon'un Zaman Çarkı Dizisinde Westworld'ün Yönetmeni De Görev Alacak

Umutlandırıp, utandırmayın!

Amazaon'un dizi projeleri özellikle fantastik edebiyat severler için büyük umut vaat ediyor. Hazırlanmakta olan bir Yüzüklerin Efendisi dizisinin yanı sıra, yine kült bir edebi eser olan Robert Jordan'ın "The Wheel of Time" ya da ülkemizde bilinen adıyla Zaman Çarkı serisine bir dizi hazırlanıyor. Diziyle ilgili gelişmeler oldukça heyecan verici. Dizinin ilk iki bölümünü yönetecek olan isim belli oldu. Uta Briesewitz tarafından yönetilecek ilk iki bölümün ardından dizinin geleceği nasıl şekilleneceği ise henüz belli değil.

Daha önce Jessica Jones, Westworld ve Stranger Things dizilerinde yönetmenlik yapmış olan Uta Briesewitz'in Zaman Çarkı serisine neler katatcağını kestirmek güç. Eğer kitapların sıkı bir hayranıysa ortaya muhteşem işler çıkarabilir. Robert Jordan'ın ilk olarak 1990 yılında başlayan kült Zaman Çarkı serisi, son yıllarda Brandon Sanderson'ın da desteğiyle birlikte 14 kitaba ulaşmıştı.

Dizinin çekimlerine Doğu Avrupa'da devam edilirken, mekanların bir kısmının Prag'da olduğu belirtilmişti. Amazon tarafından dizinin çıkış tarihi için resmi bir açıklama gelmedi. Fakat 2020'yılına doğru diziyi görmeyi bekleyebiliriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum