Amazon’da Horizon Zero Dawn’ın PC Versiyonu Listelendi

Çıkış yıldönümünde duyuru gelebilir mi?

Horizon Zero Dawn, 28 Şubat’ta 3. yıldönümünü kutlamaya hazırlanıyor. Playstatıion 4’e özel olarak geliştirilen oyun, hatırı sayılır bir oyuncu kitlesine ulaşmayı başarmıştı. Ama bu kadarla yetinmek istemedikleri anlaşılıyor. Zira bir süredir, oyunun PC versiyonunun geleceği iddia edilmekte.

Bu iddiayı tekrar alevlendiren bir gelişme söz konusu. Amazon France’ta oyunun PC versiyonunun listelendiği görülmüş. Oyunun çıkış yıldönümünde böyle bir hamle gelir mi? Elbette gelebilir. İddia da bu yönde zaten. Oyunun çıkış yıldönümü kutlamaları kapsamında oyunun PC versiyonunun da duyurulabileceği iddia ediliyor.

Listeleme Amazon'dan kaldırıldı ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyerek ayın şu son birkaç gününü heyecan içinde geçirebiliriz :)

Tabii bunların hepsi bir iddiadan ibaret, ta ki Sony’den resmi bir açıklama yapılana dek. Ne dersiniz, 2 gün sonra böyle bir sürprizle gelirler mi?

YORUMLAR
sSnake
27 Şubat 2020 15:08

@allalla 79.99₺ demek istediniz herhalde, 60₺ indirim kuponunu çakıp oyunu 30₺'ye alma düşüncesiyle. Süper olurdu tabi :) Epic'e süreli exclusive gelmesi imkansız değil aslında.

allalla
27 Şubat 2020 10:19

Epic'e 79 TL fiyat etiketiyle gelse güzel olmaz mıydı?

Ghost AssassiN
26 Şubat 2020 22:50

Sony ilk dedikodularda bunu yalanlamadıysa büyük ihtimal doğru bir olaydır bu, ki bunu Guerilla Games de yalanlayabilirdi.Zaten tersini de konsolda satışlar düşmesin diye söylemeyeceklerini herkes biliyor.

Parolamı Unuttum