Amazon'dan PS5 Satın Alanlara Bulgur Sürprizi

Bulgur olmazsa kahve makinesi verelim

Amazon.co.uk'den PlayStation 5 siparişi verip de büyük bir heyecanla konsollarına kavuşmayı bekleyen bazı oyuncular bu haftasonunda oldukça tatsız bir sürprizle karşılaştı. Amazon kargonuzu evinize teslim ediyor, "beklediğimden daha hafif bu kutu" diye düşünerek yine de heyecanla kutuyu açıyor ve içinden çıkan Bodrum marka pilavlık bulgurla karşılıklı bakışırken buluyorsunuz kendinizi. Tatsız bir durum olmaz mıydı?

Amazon İngiltere'den PlayStation 5 siparişi verip de ellerine yanlış ürün geçenler arasında Eurogamer çalışanları, en büyük PlayStation sitelerinden Push Square yöneticilerinden Anthony Dickens, MTV sunucusu Bex April May gibi isimler de var. Olay sadece bulgurla sınırlı değil elbette.

Ancak burada olay Amazon'un siparişleri yanlış alması değil de bir hırsızlık vakası gibi duruyor. Kutuların içinden kahve makinesi, saç kurutma makinesi, kedi maması, oyuncak tabanca, ayak masajı aleti gibi eşyalar çıkıyor. Tümündeki ortak özellik ise kutularda Amazon'un kendi bandı yerine şeffaf bandın olması, yani sanki orijinal kargo alınıp yerine bunlar konulmuş gibi.

Amazon sözcüsü, haberi duyuran Eurogamer'a yaptığı açıklamada ellerine hatalı ürün geçen tüm müşterilerle tek tek iletişime geçeceklerini ve durumu düzelteceklerini söylüyor. Amazon durumdan ötürü çok üzgün olduğunu söylemiş, ama tam olarak ne olduğunu onlar da bilmiyor ve araştırmaya devam edeceklerini söylüyorlar.

YORUMLAR
allalla
23 Kasım 2020 13:28

bizimkiler durur mu; yapıştırmışlar bulgur yemeği tariflerini.

Amazon bu işi çözer, çalışanlar arasında hırsız varsa da cezayı keser.

Parolamı Unuttum