Amazon'un Fallout Dizisi Oyunlardan Farklı Bir Hikaye Anlatacak

Zaten Vault 33'ten aklımıza gelmişti

Todd Howard, Amazon ekranlarında izleyeceğimiz Fallout dizisi hakkında açıklamalarda bulundu ve bu dizinin Fallout oyunlarından birinin uyarlaması olmadığını, tamamen farklı bir hikaye anlatacağını söyledi.

"Bir oyun hikayesinin yeniden anlatımı değil. Bir haritanın bir bölgesinde geçiyor, burada yaratmış olduğumuz dünyaya uyan bir hikaye anlatalım dedik. Bu dünyanın hiçbir kuralını yıkmıyor, oyunlardaki şeylere atıflarda bulunabiliyor ama oyunları yeniden anlatmaya kalkışmıyor. Aynı dünyada geçiyor ama tamamen kendine has bir hikaye sunuyor" diyor Howard.

Ağustos ayında Fallout dizisinden sızan fotoğraflarda zaten Vault 33'ü (33. Sığınak) görmüştük. Vault 33 herhangi bir Fallout oyununda gördüğümüz sığınaklardan biri değildi. Ama yine de büyük patronun ağzından da orijinal hikayenin teyit edilmesi güzel oldu.

Howard, Fallout 3'ün ardından film yapımcılarından Fallout filmi teklifi aldıklarını, ama Fallout dünyasını iki saatlik bir filme sıkıştırmak istemediği için buna sıcak bakmadığını da söyledi. Zaten Fallout 3 hikayesini bir de televizyonda anlatmak da cazip gelmemiş. Bu konuda sıkı kuralları var anlayacağınız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum