AMC CEO'suna Göre The Walking Dead, Henüz Hayatının Başında

Zombilere gerçekten inanıyorlar sanırım...

The Walking Dead dizisi neredeyse onuncu yılını dolduracak. Uzun bir zamandır hayatımızda olan dizi, her geçen sezonda giderek hayranlarını hayal kırıklığına uğratmaya başlamıştı. Artık bir noktadan sonra biteceğini düşünüyorduk ama AMC bu kanıda değilmiş. Kanalın CEO'su Josh Sapan'a göre dizi henüz hayatının başlarındaymış, ayrıca önünde büyümesi için çok fazla fırsat yer alıyormuş.

Josh Sapan'ın bu açıklamaları muhtemelen çoğu hayrana "saçma sapan" gelmiştir. Zira dizinin hem kalitesinde, hem de izleyici sayısında çok ciddi bir düşüş var. Bu noktadan sonra aynı isim ve hikayeyle diziye devam etmek AMC adına nasıl bir olumlu sonuca dönüşecek tahmin etmek gerçekten çok zor. Dizinin önümüzdeki on yılık süreçte ve sonrasında da hayatına devam etmesini planladıklarını belirten Josh Sapan, hayranlardan saygı beklediklerini belirtti.


TheWrap'a açıklamalarda bulunan Josh Sapan, "Walking Dead, şu an hayatının erken aşamalarında ve önünde büyüyebilmesi için çok fazla fırsat var. Önümüzdeki on yıl ve devamında The Walking Dead için planlarımız var. Bu, gerçekten özenle hazırlanmış bir plan. Bunu tüm dünyadaki hayranlarımıza saygı duyarak yapmaya çalıştık." dedi ve hayranların isteklerini karşılayacaklarını belirtti. Ancak hayranların şu saatten sonra diziden pek bir şey beklediğini sanmıyorum. Ancak güzel bir final ile bir şeyler yapılabildi ama bunu gelecek on yılda da göreceğe benzemiyoruz.

AMC içerik sorumlusu Scott Gimple, "Şu an için 2020 yılı hem oluşturduğumuz evren hem de dizilerimiz için çok büyük bir yıl olacak gibi gözüküyor. Bence bu bizim önümüzdeki on yıla nasıl başlayacağımızı belirleyecek. Biz de bunu oldukça şık bir şekilde yapmak istiyoruz. Şunu söyleyebilirim ki 2020 yılı heyecan verici olacak." şeklinde konuştu. 

Robert Kirkman'ın çizgi romanından uyarlanan The Walking Dead serisi 6 Ekim 2019'da onuncu sezonuna başlayacak. Kirkman geçtiğimiz haftalarda çizgi roman serisine son noktayı koydu. Dizi için herhangi bir final ise yakın zamanda gözükmüyor. Bakalım The Walking Dead gerçekten 2020 yılına istediği gibi başlayıp devamını da getirebilecek mi? Yoksa bu çöküş devam edip, eninde sonunda AMC'yi bir final yapmaya zorlayacak mı?

YORUMLAR
HakanYILDIZ
3 Ağustos 2019 00:12

Kirkman bence mevzunun ve bu ''iyi final'' olayının -Lanet olsun be GoT'' farkında olarak ani son kararı aldı ve doğrusunu yaptı. İyi bir işten daha zordur iyi bir final yapmak ve AMC de hem bundan kaçınıyor hem de inanılmaz bir MARVEL özentiliğiyle olayı, yan diziler, filmler ile büyütme derdinde. Anlam veremiyorum, üzülüyorum.

üçyaşımdabaldursgateoynadım
2 Ağustos 2019 16:37

Çiçek taksi durağııı burassıııı
Taksinin rengi buğğdaay sarısıııı

Parolamı Unuttum