AMD ve Battlefield 4 İşbirliği

AMD ekran kartı alana BF4 hediyesi!

Geçtiğimiz günlerde GDC 2013’de (Oyun Geliştiricileri Konferansı) izleyenleri kendine hayran bırakan Battlefield 4 sunumunun ardından insanların aklında iki soru oluştu. BF 4 ne zaman çıkacak? BF 4 için nasıl bir ekran kartı gerekecek?

Hatırlarsanız Frostbite 3 sayesinde Battlfield 4 ile gözlerimiz bayram etmişti. En son BF3 için ekran kartımı yenileyen ben ve eminim benim gibi bir çok kişi BF4'ü sorunsuz oynamak için nasıl bir ekran kartına ihtiyaç duyacağını aklından geçirdi. GDC sunumunda BF4 bir PC'de oynandı ve o makinenin ekran kartı Radeon HD 7990 idi. Son gelen habere göre "Never Settle" kampanyası ile AMD ekran kartlarının (ya da belirli bir kartın) yanında Battlefield 4 verme planları yapıyor. BF4'ün hangi ekran kartının yanında hediye olarak verileceği şimdilik kesin değil ama bir çok oyuncunun BF4 için sistem yenilemeye gideceği göz önünde bulundurulursa akıllıca bir hamle olduğu söylenebilir.

Battlefield 4'ün bu yılın sonunda Ekim ayında çıkacağı söylentileri bulunuyor ama EA'den kesin bir tarih gelmediğini hatırlatmak gerekli. Oyun günümüz ve yeni nesil konsollar için raflarda yerini alacak. 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum