American McGee, Alice 3'ün 151 Sayfalık Senaryosunu Paylaştı

Oyun fikir olarak tamamen hazır durumda

American McGee'nin yıllardır yeni Alice oyununu yapmak için can attığını biliyoruz. Hatta Dead Space Remake duyurulduktan sonra aynı şekilde Alice serisi de dirilebilir diye umutlarının yeşerdiğini, EA'in kendisine Alice'in yeni oyunu için teklifle gelmesini umduğunu da söylemişti.

McGee şimdi de pek alışık olmadığımız türde bir hamle yaptı ve Alice: Asylum'un sunum paketini paylaştı. 151 sayfalık dosyada oyunun hikayesini, senaryosunu ve örnek çizimleri görmek mümkün. Ben bir kısmını okudum ve American McGee'nin bu işte son derece ciddi olduğunu düşündüğümü söylemeliyim.

McGee, Patreon sayfasından dosyayı paylaştıktan sonra anlatılan hikayenin Work In Progress olduğunu, serinin hayranlarından geri bildirim beklediğini de söylemiş. Crowd Design işleminin bir sonraki aşaması, bu kısımların cilalanması diyor McGee. Ayrıca bunun oyunda yer alacak her şeyin bir koleksiyonu olmadığını, ana hikayeyi anlamak için gereken minimum miktarın bu olduğunu da açıklamış.

American McGee 2017'den beri bu senaryo ve konsept üzerinde çalışıyor. Umarım hayallerini gerçekleştirecek imkana bir an önce kavuşur, biz de yepyeni bir Alice oyunu oynamış oluruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum