Amplitude Yeniden Yapım'ı Gecikecek

Yaz aylarına ertelendi.

Guitar Hero ve Rock Band serilerinin yaratıcısı Harmonix'in ilk oyunlarından Amplitude 2003 yılında Playstation 2 için çıkmıştı. Satış rakamları pek parlak olmasa da çok kaliteli bir yapımdı ve Harmonix'i müzik oyunları endüstrisinde önemli bir noktaya taşımıştı.

2014'te başlatılan başarılı Kickstarter kampanyasıyla Harmonix, 840,000$ topladı ve yeni Amplitude oyunu Playstation 3 ve 4 için yola çıktı.

Daha önce mart ayında çıkacağı açıklanan Amplitude, yaza ertelendi. Harmonix, Kickstarter güncellemesinde bunu şöyle duyurdu:

Playstation 4 için ilk kez çalışıyoruz ve bu bizim için büyük bir deneyim. Yeni, harika içerikler ekleyebilmek için oyun motoru üzerinde oldukça zaman harcadık. Bu durum çıkış tarihini birkaç ay ileri attı. Çıkış tarihine yetişmek için oyundan özellikler çıkarmak yerine köşeleri kesmeden yayımlamak istiyoruz.

Playstation 4 için bir Harmonix oyunu bence geç bile kaldı ama açıklamalar yerinde bir erteleme olduğunu söylüyor. Aceleyle çıkarılmış, güncelleme ve eklentilerle sulandırılan yarım bir oyun sunmak yerine oyunu ertelemek, bir çok stüdyonun öğrenmesi gereken bir hamle.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum