Amy Hennig Yeni Bir Star Wars Oyunu Yapıyor

Skydance vs Skywalker

Star Wars adına heyecanlı gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor sevgili Oyungezerler! Disney+ dizileri, yeni film projeleri derken işin oyun kısmında da bolca yeni içerik bizleri bekliyor. Son duyuru ise özellikle işin aksiyon oyunları kısmında beni epey heyecanlandırmayı başardı. Uncharted oyunlarının arkasındaki isim Amy Hennig ve stüdyosu Skydance New Media resmen yeni bir Star Wars oyunu geliştiriyor. Star Wars'un resmi sitesinden yapılan duyuruyla öğrendiğimiz oyuna dair henüz çok fazla detay ortada yok. Şu an için tek bildiğimiz şey oyunun sinematik anlamda zengin bir aksiyon macera oyunu olacağı.

"Çoğu zaman 1977 yılında Star Wars izlemenin 12 yaşındaki benim beynimi yeniden kodladığını anlatırım. Benim yaratıcı hayatımı ve geleceğimi şekillendirdiği kesin. Lucasfilm ile birlikte çalışıp bu çok sevdiğim galaksinin interaktif hikayelerini anlatabileceğim için çok mutluyum." diyen Amy Hennig birlikteliği doğruladı. Özellikle Uncharted oyunlarında yarattığı macera/aksiyon dengesini düşününce işin Star Wars kısmında da Hennig'in elinden epey eğlenceli işler çıkabilir. 

Star Wars cephesinden de konuyla ilgili güzel açıklamalar geldi. Lucasfilm Games'in başkan yardımcısı Douglas Reilly, "Yeniden Amy ile çalışacağımız için daha heyecanlı olamazdı. O ve Skydance New Media takımı eşsiz bir Star Wars macerası yaratmak için gereken tutkuya ve yeteneğe sahip. Onların hikaye odaklı vizyonu ve interaktif eğlenceye kattıkları değerler bu birlikteliği çok heyecanlı hale getiriyor. Skydance takımıyla birlikte sıkı bir çalışma içerisine girip bu deneyimli ve yetenekli geliştiricilerle birlikte Star Wars hayranlarına doğru zamanda daha fazla detay vermek için sabırsızlanıyoruz." dedi. 

Bu Star Wars oyunu aynı zamanda Amy Hennig ve stüdyosunun ikinci büyük oyunu olacak. Geçtiğimiz yılın son dönemlerinde Skydance New Media yeni bir Marvel oyunu yapacağını da duyurmuştu. Hem yeni Marvel oyunu hem de bu duyurulan Star Wars oyunun ortak noktası eşsiz bir hikaye anlatacak olması. Yani daha önce evrende gördüğümüz bir hikayeyi pek beklemeyin derim. Tıpkı Fallen Order gibi yine ara dönemde geçen, kıyıda köşede kalmış bir hikayeye tanıklık edebiliriz. Oyundan ilk detayları merakla bekliyoruz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum