Amy Hennig'in Marvel Oyunu Ant-Man veya Fantastic Four Olacak

İlk yazarı da belli oldu

Uncharted serisinin (ve Visceral Games'in iptal edilen Star Wars oyununun) kreatif direktörü, oyun dünyasının en tanınmış isimlerinden Amy Hennig bundan iki sene önce film prodüksiyon şirketi Skydance Media'nın yeni açtığı oyun stüdyosunun başına geçmişti. Geçtiğimiz günlerde bu stüdyonun ilk oyunun Marvel temalı olduğu açıklanmıştı.

Kevin Smith ve Marc Bernardin'in sunduğu FatMan Beyond podcast programında Bernardin, Amy Hennig'in yeni oyunu üzerinde çalışan isimlerden biri olduğunu açıkladı.

Bernardin'in çizgi roman dünyasından olması senaryo için çok iyi bir haber. Daha önce Image, Marvel ve DC için çizgi romanlar yazan Bernardin Marvel adına X-Men, Spider-Man ve Wolverine gibi lokomotif işlere hikayeler yazmıştı. Bu yeni oyunun hangi karakteri ya da ekibi konu alacağını henüz bilmiyoruz ama Podcast sırasında Kevin Smith projenin ne olduğunu bildiğini, bunu açıkça söyleyemeyeceğini ama canlı sohbete katılan izleyicilerin doğru tahmin yaptığını söyledi. Sohbetteki tahminler Ant-Man ve Fantastic Four'du, bu ikisi arasından da Fantastic Four düşüncesi ağır basıyor.

Oyunun bir aksiyon-macera oyunu olacağı ise daha önceden duyurulmuştu. Ant-Man değil de şöyle dört karakterin de yönetildiği biraz kozmik biraz New York soslu bir Fantastik Dörtlü oyununa kimse hayır demez sanırım. Özellikle de Spider-Man: Homecoming yönetmeni Jon Watts'ın yeni Fantastic Four filmini yöneteceği düşünülürse film ve oyunun birlikte gelmesi Fantastic Four ismini uzun süre daha gündemimizde tutar.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum