Analogue, 4K Nintendo 64 Modeli Analogue 3D'yi Tanıttı

2025'in ilk çeyreği hedefleniyor

Analogue, kendi Nintendo 64 versiyonu olan Analogue 3D'yi detaylı biçimde tanıttı. 250$ fiyat etiketine sahip olan Analogue 3D için ön siparişler alınmaya başlandı ve konsolun 2025'in ilk çeyreğinde piyasada olması planlanıyor.

Renk seçeneği olarak ise siyah ve beyaz versiyonlar mevcut olacak.

Analogue 3D oyunları rahatça 4K'ya kadar upscale edecek ve CRT ekranlarının görünüşüne taklit edebilen, özenle hazırlanmış görüntü modlarına sahip olacak. Tüm Nintendo 64 kartuşlarıyla %100 uyumlu olacak olan Analogue 3D bir emülasyon cihazı değil, tamamen FPGA teknolojisini kullanan bir cihaz. Bu da sıfır gecikme, sıfır uyumsuzluk anlamına geliyor.

Bluetooth destekli olacak olan Analogue 3D'de 4 orijinal kontrolcü portu (yani isterseniz orijinal N64 kontrolcülerinizi takıp kullanabileceksiniz), iki USB portu ve SD kart slotu da bulunacak.

Cihazın belki de tek olumsuz yanı beraberinde bir kontrolcüyle gelmiyor olması, ama Analogue bunu da düşünerek 8bitdo ile işbirliğine gitmiş. 8bitdo'nun N64 kontrolcüsünün modern tasarımı diye tanıttığı kontrolcüyü dilerseniz ek olarak satın alabileceksiniz. 40$ fiyata sahip olan bu kontrolcü Switch, Android ve PC uyumlu da olacak.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum