Ancestors: The Humankind Odyssey 1 Yıl Süreyle Epic Store'a Özel Olacak

Süreyi de öğrenmiş olduk böylece...

Patrice Désilets'nin kurduğu Panache Digital Games tarafından geliştirilmekte olan Ancestors: The Humankind Odyssey dönem dönem haberlerimize konu oluyor. Bugünkü gündem ise oyunun ne kadar süreyle Epic Games Store'a özel olarak satışa sunulacağı ile ilgili.

Ancestors'ın dağıtımcılığını Take-Two Interactive üstlenmiş durumda, aynı The Outer Worlds'te olduğu gibi. Ve yine aynı şekilde Epic Store'a özel çıkacağını öğrenmiştik daha önce. Şimdi de bu süreyi öğrenmiş bulunuyoruz. Ancestors'ın Steam sayfasında, "Oyun, diğer dijital PC platformuna çıkışından bir yıl sonra erişilebilir olacak" deniliyor; tarih olarak da 2020 girilmiş durumda.

Take-Two CEO'su Strauss Zelnick, "Epic Games Store'u desteklemek adına, biz de daha çok dağıtım kanalının daha iyi olduğunu düşünenlerdeniz. Az sayıda oyunu belirli bir süre boyunca Epic Store'da satışa sunuyoruz, fakat Steam'i desteklemeye ve oyunlarımızı oraya çıkarmaya da devam edeceğiz. Epic Store'daki oyunlarımız da çıkışlarının ardından olabildiğince yakın bir tarihte Steam'e gelecek" diyor açıklamasında.

Ancestors: The Humankind Odyssey için henüz bir çıkış tarihi paylaşılmış değil. Merakla beklediğimiz yapımlardan. Yakından takipteyiz.

YORUMLAR
ZSoforu
14 Mayıs 2019 23:42

tüh keşke 1 sene ertelenmeseydi

N1k0laT3sla
14 Mayıs 2019 22:11

insanligin yolculugu bir sene bekleyecek demek kiP

Parolamı Unuttum