Ancestors: The Humankind Odyssey’den Yeni Bir Video Geldi

Atalar zamanı diyorlar...

Pek çoklarımızın Assassin's Creed serisinin yaratıcısı olarak bildiği Patrice Désilets, Ubisoft'tan ayrılışının ardından Panache Digital Games'i kurmuştu Ubisoft'ta görev almış bir diğer isim olan Jean-François Boivin ile birlikte. Stüdyonun ilk oyununun da Ancestors: The Humankind Odyssey olacağı duyurulmuştu.

Farklı bir deneyim yaşatmak istediklerini pek çok kez dile getirdiler ve sundukları bilgiler, paylaştıkları görüntüler de bu yöndeydi. Şimdi bunlara yeni bir video daha eklendi.

Ancestors üçüncü şahıs açık dünya hayatta kalma türünde bir oyun. İnsanlığın milyonlarca yıllık tarihinin anlatılacak oyunda. Videoda da görüldüğü üzere bir primatın hayatta kalma mücadelesine eşlik edecek, türümüzün / kabilemizin devamı için gayret göstereceğiz. Oyunda harita veya görevleri gösteren bir liste yer almıyor; oyuncunun keşfetmesi gerekecek oyundaki pek çok şeyi.

Yönettiğimiz primatın hayatta kalabilmesi için yemesi, içmesi ve uyuması gerekiyor. Bunlara dikkat etmediğinizde ölüp gidebilir, arkasından yas tutmak durumunda kalabilirsiniz. Nelerin yenilebilir olduğunu da keşfetmesi, öyle bilip bilmeden her şeyi yememesi gerekiyor primatımızın. Görüldüğü kadarıyla tam bir hayatta kalma deneyimi sunmaya odaklanmış durumdalar. Umarız hedefledikleri gibi farklı bir deneyim yaşatmayı başarırlar biz oyun severlere.

PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak Ancestors'ın PC versiyonu Epic Store'a özel oyunlar listesinde yerini almış durumda. Oyunun çıkış tarihi henüz ilan edilmiş değil, ama bu yıl içerisinde çıkacağını biliyoruz. Merakla bekliyoruz. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum