Andor'un 2. Sezonu Son Bölümleriyle Rogue One'a Bağlanacak

Rogue One'a üç gün kala

Andor dizisinin ikinci sezonunun aynı zamanda dizinin final sezonu olacağını bir süredir biliyoruz. Dizinin yaratıcı ve yürütücüsü Tony Gilroy, Empire dergisine verdiği röportajda Andor'un son üç bölümünün Cassian Andor'un Rogue One'daki açılış sahnesinin üç gün öncesinde geçeceğini ve dizinin bu şekilde filme bağlanacağını açıkladı. Rogue One'ın hemen başlarında Cassian'ın bir muhbirden İmparatorluğun ürettiği bir süpersilaha dair rivayetleri öğrendiğini görüyorduk.

Dizinin başrol oyuncusu Diego Luna ve Gİlroy, dizinin bu sezon farklı riskler alacağını söylemişler.

"Her konuda farklı riskler alacağız. Ben burada bir kariyer yapmaya çalışmıyorum, aksine uzun bir kariyerin iniş aşamasındayım. Ama bu bir fırsat. Bu kişilerin neler yaşadığına dair gördüğüm en dinamik materyallerden oluşan 1500 sayfalık bir hikaye. İlk seferinde bu işi düzgün yaptık ve böyle bir durumda ayağını gaz pedalından çekmek istemezsin" diyor Gilroy.

Dizinin ilk sezonunda yaşanan olaylar Rogue One'ın 5 yıl öncesinde geçiyordu. 12 bölümlük ikinci sezonda ise dört yıla yayılmış bir hikaye izleyeceğiz - dizinin her üç bölümü Cassian Andor'un hayatındaki bir yılı anlatacak.

Aslında Andor ilk aşamada beş sezon olması planlanan bir diziydi ama Gilroy planlarını elden geçirerek daha mütevazi bir uzunlukta karar kılmıştı.

Andor'un ilk sezonu ve Rogue One'ı Disney+'ta izleyebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum