Angelina Jolie De MCU'ya Katılıyor!

MCU'ya gelmeyen kalmasın!

Marvel Sinematik Evreni, şu an itibariyle Hollywood'un en cazip yerlerinden birisi olabilir. Çoğu oyuncu bir şekilde MCU'ya dahil olmak, projelerinde yer almak istiyor. En son Captain Marvel filminde Jude Law'ı izlemiştik. Sylvester Stallone'un da Guardians of the Galaxy filminde ufak bir rolü vardı. Son gelen haberler ise yine önemli bir ismin MCU'ya katılacağını işaret ediyor, Angelina Jolie!

Avengers: Endgame sonrası çıkacak olan 4. aşama filmlerinden The Eternals'ın kadrosuna katıldığı iddia edilen Jolie'nin bu filmde kimi oynayacağı ise henüz belli değil. Fakat The Hollywod Reporter'ın haberine göre, Jolie kilit bir rolde yer alacak. The Eternals filmi, bildiğimiz Marvel Sinematik Evreni'nin çok uzun yıllar öncesini anlatacak. Sersi isminde, insanların dostluğundan hoşlanan kadim bir varlık ile Ikaris ismindeki tamamen kozmik enerjiden oluşan bir karakterin ilişkisi etrafından işlenecek olan The Eternals filminin 2020 yılında vizyona girmesi bekleniyor. MCU'nun bu filmde ilk defa bir eşcinsel süper kahramanı görücüye çıkartacağını da biliyoruz.

Şu an için The Eternals filmi için Angelina Jolie dışında adı geçen bir oyuncu yer almıyor. Filmin yönetmeni ise Chloe Zhao olacak. Bakalım Angelina Jolie'nin varlığıyla The Eternals, Disney'e ne kadar para kazandıracak?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum