Angry Joe Youtube'a Ara Verdi, Hayranları Kin Kustu

Angry Joe'nun en çok ilgi gören içeriği Angry Review (Kızgın İnceleme) bir süre piyasada yok.

 Youtube'un ünlü isimlerinden Joe Vargas veya bizim onu tanıdığımız ismiyle Angry Joe, en çok izlenen içeriği Angry Review'lara ara verme kararı aldı. Bu videoların sağlam bir yaratıcı süreç gerektirdiğinden bahseden Joe, aynı zamanda bu inceleme videolarını hazırlamanın korkunç zaman aldığını söylemişti. 

Oyun incelemelerine iki aylık ara vereceğini duyuran Vargas, daha önce çektiği bir videoda ayda iki tane "Angry Review" yapmayı hedeflediğini söylemişti. Joe, son yaptığı açıklamada bunun bir hata olduğunu dile getirdi ve yaratıcılık gerektiren işler için planlama yapılamayacağını söyledi. Ancak başarılı Youtuber'ın hayranlarının önemli bir kısmı bu durumdan hiç hoşnut değil. Joe'yu "tembel" olarak nitelendiren bu yorumlar, aslen tahmin edebileceğiniz üzere çok daha ağır ve hakaret içeren ifadeler içeriyor.

IMAX Sonunda 3-D Tutkusundan Vazgeçiyor

Joe, son zamanlarda oynanış videoları ve film incelemelerine odaklanmaya başlamıştı. Tecrübeli içerik üreticisi, aynı zamanda temmuz ve ağustos aylarının kendisi için her zaman zor geçtiğini belirtti. Bu noktada kendisine hak vermek lazım zira büyük yapımlar bu aylarda çıkmıyor. Yaz ayları oyun sektörü için biraz kuru geçiyor. 

Angry Joe, videolarına düzenli olarak nefret yorumları ve planlı trolleme yapıldığı için bunlardan bazılarını yoruma kapama kararı aldı. Joe, daha önce Aralık 2016'da da hayranlarına bu durumdan bahsetmiş ve Angry Review videosu üretmenin çok zor olduğundan sitem etmişti. 

> PlayStation Plus Fiyatlarına Zam Geliyor!

Angry Joe, internette bulabileceğiniz en harika incelemecilerden biri aslında. Aldığı bu tepkinin haksız olduğunu düşünüyorum. Umarım kendisi mental olarak toparlanır ve bu nefret içeren trollemeden çok zarar görmeden kurtulur.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum