Animal Crossing: New Horizons, İlk 11 Gününde 11 Milyon Satış Yaptı

Her gün bir milyon satış..

Nintendo'nun Animal Crossing: New Horizons satışlarından memnun olduğunu biliyorduk fakat oyunun devasa satış rakamları bizim beklediğimizin de ötesine geçmeyi başarmış. 31 Mart'ta tamamlanan finansal yıl verilerini açıklayan Japon marka, en büyük oyunlarını ve satış rakamlarını paylaştı.

Animal Crossing: New Horizons, piyasadaki ilk 11 gününde 11.7 milyon kopya satış rakamına ulaşmayı başarmış. Bununla birlikte ilk altı haftada toplam satış rakamı 13.41 milyon kopyaya ulaşmış durumda. Bu da oyunu, en iyi çıkış yapan Nintendo Switch oyunu olarak tarihe geçiriyor.

New Horizons toplam satışlarda şimdilik yedinci sırada. İlk sıradaki Mario Kart 8 Deluxe 24.77 milyon kopyalık satışı ile tahtını koruyor. Super Smash Bros. Ultimate 18.84 milyon kopya ile ikinci sırayı alırken Zelda: Breath of the Wild ve Super Mario Odyssey 17.41 milyon kopya satışları ile üçüncülüğü paylaşıyor.

Yenilenen veriler ile birlikte Mario Kart 8 Deluxe, Super Smash Bros. Ultimate, The Legend of Zelda Breath of the Wild, Super Mario Odyssey, Pokémon Sword & Shield ve Animal Crossing: New Horizons satışlarının tamamı, Wii U'nun tüm kütüphanesinin toplam satış rakamlarını geçmiş durumda.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum