Animasyon Macera Oyunu Lost in Play, Çıkış Tarihine Kavuştu

Sıcak yaz aylarında iyi gidecek

Happy Juice Games, Future Games Show'da animasyon macera oyunu Lost in Play'in en yeni fragmanını yayımladı ve çıkış tarihini açıkladı. Nefis görünen bu point-and-click macera oyunu, 10 Ağustos 2022 tarihinde PC (Steam) ve Nintendo Switch için çıkacak.

Lost in Play, oyuncuları okul sonrasının o güneşli öğleden sonralarına geri götürerek nostaljik hisler yaşatmayı hedefliyor. "Arka bahçede maceralara çıktığımız ya da ev ödevlerinden kaçıp parkta oyun oynadığımız zamanlar" diyor geliştirici. Oyunun görselleri de hem günümüz çizgi filmlerinden, hem de biz yaşlıların büyürken haftasonları izlediği o güzel çizgifilmlerden esinlenmiş.

Happy Juice Games'in kurucu ortağı Yuval Markovich "bu, sizin ve benim çocuklarımızın önünde oynayarak çocukluğumuzdan bir parçayı onlara gösterebileceğimiz bir oyun. O yüzden hepimizin büyürken izlediği o çizgifilmlerin ruhunndan esinlendik. Yaşlandıkça kaybettiğimiz o sihri yeniden yakalamayı hedefledik, Lost in Play'i oynarken bu sihri, nostaljiyi ve iyi hissetme faktörünü yaşayacaksınız" diyor.

Oyunun Steam sayfasındaki açıklama ise şöyle:

Bir erkek ve kız kardeşe evlerinin yolunu bulmaları için mutluluk veren bir destansı macerada yardım et. Boynuzlu bir canavardan kaçmak ve acayip goblinlerle tanışmak yolculuğun sadece bir parçası!

Özenle hazırlanmış bulmacalar ve renkli karakterlerle Lost in Play, çocukluk hayallerine bir yolculuktur. Eve dönüş yollarını bulmak için bir macerada bir erkek ve kız kardeş ikilisi olarak oyna. Gerçek ile hayal arasında kalan kardeşler, boynuzlu bir canavarın büyülü ormanını keşfeder, bir goblin köyünde isyan başlatır ve bir kurbağa ekibinin bir kılıcı taştan çıkarmasına yardım eder.

Lost in Play'in Steam sayfasına şuradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum