Ant-Man 3'ün Çekimleri Kapadokya'da Başlamış

Kapadokya'da kuantum zamanı

Marvel Sinematik Evreni genişlemeye devam ederken yolu ülkemize de uğrayacak sevgili Oyungezerler. Üçüncü Ant-Man filminin çekimleri Kapadokya'da yapılıyormuş. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yaptığı açıklamada devam filminin çekimlerinin başladığını açıkladı. 

Bakan Mehmet Nuri Ersoy bu süreç ile birlikte film sektörünün desteklenmesinin amaçlandığını da belirtti.  “Çok büyük bütçeli uluslararası filmler bunlar. Türkiye’ye geldikleri zaman bütçenin büyük bir kısmını da Türkiye’de kullanıyorlar. Hem sinema sektörünü desteklemiş oluyorsunuz hem de ülkenin tanıtımında kullanıyorsunuz. Buradaki prodüksiyon firmalarında Türk oyuncular da oluyor” diyen Bakan Türk oyuncuların da önünün açık olduğunu belirtti. 

Türkiye'nin film sektörü için doğal bir plato niteliğinde olduğunu söyleyen Bakan Ersoy ünlü yapımcıları Türkiye'ye çekip bu kapsam bir kamuoyu oluşturmanın önemini de bir kez daha vurguladı. Serinin üçüncü filmi olacak olan Ant-Man and the Wasp: Quantumania, 2023 yılında vizyona girecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum