Anthem'in E3 Demosunu Oynatan Bilgisayarda İki Tane 1080Ti Varmış

Denizde kum, bizde 1080Ti

Anthem'in E3'te basına gösterilen demosu geçtiğimiz gün YouTube üzerinden de yayınlanmış ve bizlere 20 dakikalık bir görsel şölen sunmuştu. Görsel şölen dediğimiz şeyin ciddi bir maliyeti olduğunu ise BioWare'den Mark Darrah'ın gelen sorular üzerine yaptığı açıklamayla öğrendik.

Anthem'in E3 2018'de gösterilen bu demosu 4K çözünürlükte net 60fps olarak çalışıyordu. Frostbite 3 motorunun da desteğiyle E3'ün en güzel görünen, en etkileyici oyunlarından biri olan Anthem'i böyle akıcı biçimde izlememizi sağlayan bilgisayarda iki tane NVIDIA GeForce GTX 1080Ti ekran kartı takılıymış. Yani evde oynarken bu denli bir görsel kalite beklemesek iyi olur.

Mark Darrah oyunun çıkış tarihine kadar optimize edilmeye devam edeceğini söylüyor. Ama bu oyunu böylesine yüksek bir çözünürlükte akıcı olarak oynamak için gereken sistemin oldukça üst seviye olmasının şart olduğunu görmüş olduk.

Elbette elinizde çift 1080Ti ekran kartı takılı bir sistem varsa bu tür şeyleri dert etmenize gerek yok :) Öyle bir sistemde 4K çözünürlükte The Witcher 3 80-90fps, Rise of the Tomb Raider 70fps, Assassin's Creed Origins ise yaklaşık 60fps verebiliyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum