Anthem'in Resmi PS4 Fragmanındaki Görüntüler Meğer Xbox One X'ten Alınmış

Yapılacak iş mi bu?

PlayStation'ın resmi YouTube kanalında "Anthem - Official Teaser Trailer - PS4" isminde bir video var. Bu videoda ne görmeyi beklersiniz? Tabi ki Anthem'in PS4'te nasıl göründüğünü görmek istersiniz, öyle değil mi? Hem böylece kafanızdaki soru işaretleri de kalkmış olur. Ama işte öyle olmamış.

Videoda "göreceğiniz her şey gerçek zamanlı olarak oyun içi motorundan alınmıştır" ve "Alfa öncesi 4K görüntüler" ibareleri bulunsa da bu video aslında oyunun Xbox One X oynanış videosu. Meğer PlayStation resmi kanalı oyunun bu canavar gibi oynanış videosunu almış, videodaki Xbox One X kontrollerinin üzerine PS4 kontrollerini bindirivermiş.

Eurogamer'ın haberine göre bu başarısız Photoshop girişimi kendisini çeşitli yerlerde belli ediyor, çünkü PS4 düğmelerini gösteren kısımlar bariz biçimde ben sahteyim diye bağırıyor. Bu bilgi ışığında oyunun Xbox One X ve PS4 Pro versiyonlarının görsel olarak birbirine ne kadar benzeyeceğini bilmek şu an için mümkün görünmüyor ama en azından oyunun PlayStation'ın resmi kanalında göründüğü gibi görünmeyeceğine dair şüpheler belirmiş durumda. Keşke böyle bir şeye ihtiyaç duymasalar veya gerekli açıklamayı yapsalarmış. Oyunun E3'te yayınlanan videosu diye paylaşmak yerine sanki PS4'te oynanıyormuş gibi düğme görselleri bindirmek de niye?

Ayrıca en kötü tarafı da videonun PS4 Pro değil, PS4 diye yayınlanmış olması ki bu da başlı başına iyice yanıltıcı bir şey.

DÜZENLEME: Sony bahsi geçen videoyu henüz açıklama yapmadan kaldırmakla kalmadı, yedeğini yükleyen hesaplardan da telif hakkı uyarısı ile kaldırılmasını sağladı. Bakalım açıklamada ne diyecekler?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum