Apex Legends, 3. Gününde 10 Milyon Oyuncu Sayısına Ulaştı

Çılgınlık devam ediyor

Respawn Entertainment ve EA'in sessiz sakin geliştirdiği battle royale oyunu Apex Legends, rekor kırmaya devam ediyor. Pazartesiden beri yayında olan oyun sadece 72 saatte 10 milyon oyuncu sayısına ulaştı.

EA'in açıkladığı bu rakam aslında oyuncuların hala battle royale türüne ilgi gösterdiğine işaret ediyor olabilir. Eş zamanlı oyuncu sayısı 1 milyona ulaşan oyun, Respawn'ın en başarılı oyunlarından biri olarak tarihe geçmiş durumda.

Respawn yöneticilerinden Vince Zampella, oyuncu sayılarının açıklandığı demeçte şu ifadeleri de kullanmış: "Oyunu en az bizim kadar seveceğinizi umut ediyorduk fakat en çılgın rüyalarımızda bile şu an aldığımız desteği ve olumlu geri dönüşü tahmin etmemiştik. Apex Legends'a bir şans verdiğiniz için teşekkür ederiz. Bu sadece başlangıç, önümüzdeki günlerde sizin için daha büyük sürprizler hazırlıyoruz.

Respawn'ın Titanfall evreninde geçen Apex Legends ile bu denli büyük bir başarıya ulaşması mutlu edici. Şahsen firmanın ürettiği her oyun mekaniğinin içerisinde bulunduğu türe katkıda bulunduğuna inanıyorum. Apex Legends'ın incelemesi yakın zamanda sitemizde olacak.

Apex Legends'ı PS4, Xbox One ve PC üzerinden bedava oynayabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum