Apex Legends'a Neler Oluyor? - Maçı Terk Edenlere Ceza Mı Gelecek?

You've been Bamboozled

Bir Şubat akşamı hayatımıza girerek büyük başarı yakalayan Apex Legends, son dönemlerde Respawn'ın başını biraz ağrıtmaya başladı. Oyuncuların battle pass'i yetersiz görüşü, hile sayısının yükselmesi ve donanım problemleri yapımcıyı hızlı ama etkili yamalar geliştirmeye itiyor.

Fakat hepimiz, acele işe karışmaya can atan şeytanlardan haberdarız. Ufak tefek güncellemeler ile oyunu daha stabil hale getirmeye çalışan Respawn; yeni yamayla önce oyuncuların seviyelerini 1'e çekti, ardından henüz prototip halindeki ceza sistemini oyuna ekledi.

Güncelleme notları arasında bulunmayan bu sistem oyuncuları şaşkına çevirdi. Bu durum ile karşı karşıya kalan oyuncular, 3 maçı erkenden terk etmelerinin ardından 5 dakika boyunca yeni maça giremediklerini fark etmiş. Respawn, Apex Legends'ın Subreddit'inde bu "cezanın" üzerinde çalışılan bir sistem olduğunu şu satırlar ile ifade etti:

"Bu sistem üzerinde çalışıyoruz ve test etme sürecine başladık. Fakat bugün çıkan yama ile sistemi oyuna eklemek planlarımız arasında yoktu."

Henüz sistemin tahmini bir çıkış tarihi bulunmadığını belirten Respawn, hızlı bir yama ile "cezaların" oyundan kaldırıldığını belirtti. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum