Apex Legends, Dünya Çapında 70 Milyon Oyuncu Sayısına Ulaştı

F2P'in gücü

Soğuk bir Şubat günü hayatımıza giriş yapan Apex Legends, ilk günlerinde ortalığı kasıp kavurmayı başarmıştı. Bir hafta içerisinde inanılmaz rakamlara ulaşan battle royale oyun, yaşanan sorunlar nedeniyle arkasındaki rüzgarı kaybetmişti. Fakat Respawn ve EA, ipleri tekrar eline almış gibi görünüyor.

Firmanın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre oyun dünya çapında tam 70 milyon oyuncuya ulaşmayı başarmış. Aynı açıklamada Respawn, "Desteğiniz için minnettarız ve sizlere teşekkür ediyoruz" ifadelerini de kullanmış. Titanfall evreninde geçen battle royale oyun, bu rakamlar ile birlikte F2P oyunların gücünü bir kez daha kanıtlamayı başardı.


Hatırlarsanız oyunun sorunlu ilk sezonu pek çok oyuncusunu kaybetmesine neden olmuştu. O günden beri oyunu sürekli bir yenilik rüzgarı içerisinde tutan Respawn, bu girişimlerinin meyvelerini almaya başladı. Son sezonu ile yeni bir haritaya, kahramana ve silahlara kavuşan oyun, geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çekmeye devam ediyor.

EA'in geçtiğimiz günlerde aldığı Steam'e dönme kararı da oyuncu sayısını etkileyecektir. Firmanın Steam platformuna taşıyacağı oyunlar arasında Apex Legends da bulunuyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum