Apex Legends Mobil Cihazlara Geliyor

EA, Fortnite ve PUBG'nin izinden gidiyor

Electronic Arts (EA), Titanfall'a dayanan battle royale oyunu Apex Legends'ın aralarında mobil cihazların da bulunduğu diğer platformlara da geleceğini duyurdu.

EA'ın yayınladığı mali yıl raporlarında en dikkat çekici isimlerden biri elbette büyük bir hit haline gelen Apex Legends'dı. EA, Respawn'ın geliştirdiği battle royale oyunu için "bugüne kadar sahip olduğumuz en hızlı büyüyen seri" tanımını yapmış ki hiç de haksız değiller, oyun çok kısa bir süre içerisinde milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya başlamış, rekor üstüne rekor kırmıştı.

Electronic Arts, bu başarıyı büyütmeye kararlı ve bunun da yolu oyunu dah fazla sayıda platforma çıkarmaktan geçiyor. EA oyunu kesinlikle Android ve iOS platformlarına taşıyacak, ancak "farklı oyun platformları" da dediklerine göre planları arasında Switch ve belki de yeni oyun yayın servisleri de olabilir. Ayrıca EA, oyunu Çin'de de oynatmak için görüşmelere başlamış durumda.

Anlaşılan EA, battle royale arenasındaki en güçlü rakipleri Fortnite ve PUBG'nin izinden gidiyor. Her iki oyun da mobilde mevcut ama farklı stratejiler izliyorlar. Fortnite tüm platformlarda aynı oyun deneyimini sunarken, PUBG'nin PUBG Mobile isminde farklı bir versiyonu var. EA'in mobil için hangi stratejiyi belirleyeceği ise şimdilik bilinmiyor.

YORUMLAR
DanteXE
8 Mayıs 2019 18:21

OLMAAAZ BU OYUN. ÇOK TIRT OLUR MOBILDEEE

Parolamı Unuttum