Advertisement

Apex Legends'dan Bu Kez De Hikaye Sızıntıları Geldi

Koskoca oyun kevgire döndü

Ah, ah... Son yılların en çok oynanan oyunlarından olan Apex Legends, kimseden çekmediği kadar veri madencilerinden çekti. Geçtiğimiz aylarda önümüzdeki 6-7 sezonun karakterlerinin adlarını ve detaylarını yayınlayan veri madencileri, şimdi de oyunun hikayesi ile ilgili önemli bir detayı ele geçirmeyi başardı.

Öncelikle yazının bu noktasından itibaren oyunun hikayesi ile ilgili spoiler vereceğimizi belirtelim. Yani hikayenin sürprizini kaçırmak istemiyorsanız lütfen yavaşça bu sayfayı terk edin...

Hikayeyi merak edenlerle baş başa kaldıysak başlayalım. Elimize geçen bu yeni sızıntı aslında yeni sezon hikayesinin ufak bir kısmını içeriyor ve ince bir detaya sahip. Sızıntıyı paylaşan kişinin de daha önceki tutarlı paylaşımları, görselin doğruluğunu kanıtlar nitelikte.

Bu görsel içerisinde Apex Legends karakterlerinden Wattson'ın, Mila Alexander ile bir sohbette olduğunu görüyoruz. Mila, yine Apex Legends oyunlarından tanıdığımız Crypto'nun kız kardeşi. Syndicate'ın kaçırdığı ve yıllarca kayıp kalan Mila, hayatta olduğunu ve Syndicate'ın elinden kurtulduğunu Apex Legends içerisindeki mesajlarla vermişti.

Bu diyalog ise Mila'nın Apex Legends hikayesinde önemli bir rol oynayacağının işareti. İkili arasında geçen bu konuşmada ise Wattson, Mila ile geçen konuşmasını Crypto'yla paylaşmayacağının sözünü veriyor. Mila ise ağabeyinin Wattson'a olan aşkını bir anda itiraf ediyor.

İlerleyen günlerde hikaye ile ilgili daha net detaylar alacağımıza inanıyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum