Apex Legends'ın İkinci Sezonu Önümüzdeki Ay Detaylandırılacak

Bakalım Respawn neler planlıyor?

Apex Legends, tartışmalı bir ilk sezonu geride bırakmaya hazırlanıyor. Bir fırtına ile açılış yapan oyun ilk 10 gününde rekorlar kırsa da geçtiğimiz aylarda ağır kan kaybederek oyuncu sayısında büyük bir düşüş yaşamıştı. Respawn ve EA, kötü giden bu süreci geriye döndürmek istiyor.

Electronic Arts, bu sene E3'ten önce düzenlenecek EA Play 2019 etkinliğinde Apex Legends'ın ikinci sezonuna dair detayları paylaşacak.  7-9 Haziran arasında düzenlenecek konferans canlı olarak da yayınlanacak.

Hatırlarsanız dün EA'in Apex Legends'ı mobil platformlara taşımak istediğini de haberleştirmiştik. Görünen o ki EA, PUBG ve Fortnite'ın mobil platformlardaki başarısının peşinde. Bu sebeple Apex Legends'ın mobil platformuna dair ilk bilgiler de EA Play etkinliğinde açıklanabilir.

Haziran ayında ikinci sezona geçmesi planlanan Apex Legends, ilk sezonu ile aradığı başarıyı yakalayabilmiş değil. Bir süredir beklenen yeniliklere bir türlü kavuşamayan oyun, battle pass içerikleri ile de oyuncuları memnun etmeyi başaramamıştı hatırlarsanız. 

Yeni sezon, yeni "efsaneler" ve silahlar... Bakalım Apex Legends 2. sezonu ile eski şaşaalı günlerine dönebilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum