Apex Legends'ın İlk Haritası Kısa Süreliğine Geri Dönüyor

Kings Canyon'ı özleyenler, elinizi çabuk tutun

Apex Legends oyuncularının Respawn'ın hala tekrar düşünmesini istediği pek çok şey var. Bu istekler arasında solo ve duo modu öne çıkıyor olsa da bir süredir oyuncular, tüm haritaların oyuna eklenmesini de talep ediyor. Respawn bu çağrıyı şimdilik duymamazlıktan geliyor olsa da Kings Canyon'ı özleyenlere ufak bir sürpriz hazırlamış.

Bugünden itibaren 24 Şubat'a kadar sürecek etkinlik süresince Kings Canyon'ın 1. Sezon versiyonunu oynama fırsatı bulabileceksiniz. Yanlış anlaşılma olmaması adına Kings Canyon'ın, yeni harita World's Edge'in yerini almayacağını da belirtelim. Yani iki harita arasından oynamak istediğinizi seçebileceksiniz.

Bildiğiniz üzere Respawn, artık her sezonu ikiye bölerek karşımıza çıkaracak. Hafta sonu boyunca Kings Canyon'da rekabetçi modunu kullanamayacak oyuncuların bahsi geçen sezonun ikinci yarısını beklemesi gerekiyor. Yapımcı ekibin 24 Mart'ta Kings Canyon'ı kalıcı olarak geri getireceğini hatırlatalım.

24 Mart itibariyle ise World's Edge harita havuzundan kalkacak. Bakalım Respawn ne zaman tüm haritaları oynamamıza izin verecek?

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum