Apex Legends'ın Yeni Efsanesi Revenant'ın Hikayesi Ortaya Çıktı

Görevi ile arasına kimse giremiyor

Geçtiğimiz günlerde Apex Legends'ın "yeni" efsanesi Forge hakkında bir haber yayınlamıştık. Fakat Respawn ekibi oyun dünyasının hoş twist'lerinden biri ile karşımıza çıkarak Forge'u canlı yayında öldürmüş ve herkesi şok etmişti. Suikasti yapan kişi ise oyunun yeni karakteri "Revenant" olmuştu.

Tasarımı ile birlikte oyundaki en korkutucu karakter olma unvanını hak eden Revenant, hikaye videosu ile karşımızda. Apex evreninin en soğukkanlı suikastçisi olmaya aday olan Revenant, arkasındaki ilginç hikaye ile birlikte Respawn'ın yarattığı evreni genişletmiş durumda.

Açıklanan hikayesinde Syndicate adlı organizasyonun -Apex oyunlarının organizatörü ve Outlands'in en büyük gücü- en önemli suikastçisi olduğu belirtilen Revenant, yine kendisine verilen bir görevi yapmaya hazırlandığı esnada aldığı hasarlar sebebiyle programında bozulmalar yaşıyor. Hayalini kurduğu hayatı yaşamadığını fark eden robo-suikastçi, kendisini bu hale getiren firma olan Hammond Robotics'ten intikam almak için yola çıkıyor.

Hatırlarsanız Forge'un Apex oyunlarına katılmasını sağlayan firma da Hammond Robotics idi. İntikamının ilk basamağında Forge'u öldüren Revenant, Apex oyunlarına giderek firmaya daha fazla zarar vermeyi amaçlıyor.

Bildiğiniz üzere Assimilation isimli dördüncü sezonda haritanın büyük bir bölümünde bu firmaya ait yapılar görebileceğiz. Bu da Revenant'ın oyunlara neden katıldığını açıklar nitelikte. Revenant, 4 Şubat'ta başlayacak 4. sezon ile birlikte oyuna eklenmiş olacak. İddialara göre Forge'un hala sezon içerisinde oyuna eklenmesi de mümkün.

Videonun sonundaki kız çocuğu ise kafamda büyük bir soru işareti yarattı. Nefretle bakan gözleri bizlere bir mesaj vermeye çalışıyor olabilir.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum