Apex Legends'ın Yeni Karakterinden İlk İpuçları Geliyor

Yeni Control modunda her şey Newcastle'a işaret ediyor

Apex Legends'ın yeni karakterleri her zaman dikkat çekici şekillerde ortaya çıkıyor. Öte yandan geçtiğimiz günlerde yaşanan sızıntı ile birlikte oyuna gelecek yeni 9 karakteri öğrenme fırsatı bulmuştuk. İşte o karakterlerden ilki olacağı öne sürülen Newcastle'a ait ilk ipuçları oyunun yeni modunda karşımıza çıktı.

Yarın sonlanacak Control isimli oyun modunun yükleme ekranında ilginç bir görüntü karşılıyor oyuncuları. Burada bulunan holografik reklamlarda "Beklemeye son, o sonunda burada!" ifadesi dikkat çekiyor. Bu yazının hemen yanında bulunan silüet ise Newcastle'ın sızdırılan tasarımına bir hayli benziyor.

Sızdırılan bilgiler sayesinde Newcastle'ın sahip olacağı özelliklerin tamamının detaylarını da biliyoruz. Karakterimiz pasifi sayesinde yere düşen arkadaşlarını, kalkanı arkasında sürükleyebilecek. Taktik yeteneği ile hareketli bir kalkan alanı sağlayacak Newcastle, ultisi ile de zıpladığı bölgeyi bir "kaleye" çevirebilecek. Özellikle ultisinin oyun içerisinde nasıl çalışacağını merak ediyoruz.

Aslında Newcastle'ın oyunun ilk yılında karşımıza çıkacak bir karakter olması bekleniyordu. Respawn'ın uzun süredir planları arasında bulunan bu karakter aslında daha sonra Revenant'ın tanıtımında kaybettiğimiz Forge karakterine dönüştü. Fakat geliştiriciler kendisini asla unutmamış gibi...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum