Apex Legends'ın Yeni Sınırlı Süreli Etkinliği Belli Oldu

System Override'da pek çok yenilik bizleri bekliyor olacak

Apex Legends'a yeni bir etkinlik geliyor! "System Override" isimli bu etkinlik ile birlikte oyuna yepyeni özellikler eklenecek. Sınırlı süre satılacak kozmetikler, yeni görevler ve çok daha fazlası da bizleri bekliyor olacak.

Respawn, yayınladığı yeni fragman ile -her zaman olduğu gibi- System Override etkinliğini detaylandırdı. Öncelikle gelin yeni etkinlik ile oyuna eklenecek Deja Loot oyun modundan bahsedelim. Bir sistem "glitch'i" olarak tanımlanan bu modda gün içerisinde sürekli olarak benzer olaylar yaşanacak. Yani çember aynı yere daralırken, uçağın geçiş yönü de sürekli aynı olacak. Hatta oyundaki loot bölgeleri bile değişmeyecek. Kısacası en sevdiğiniz silahı bulmak artık eskisinden de daha kolay olacak.

Fragmandan gelen bilgilere göre bu yeni mod ilk hafta World's Edge'de, ardından Kings Canyon'da oynanabilecek. Respawn'ın oyuna eklyeceği bir diğer sürpriz ise Evo Shield isimli yeni eşya olacak. Şimdilik etkinliğe özel olacağı belirtilen bu kalkan, siz rakiplerinizi yıktıkça güçlenecek. Güçlendikçe rengi değişecek ve parlayacak olan bu eşya, rakipleriniz tarafından da hedef olarak seçilmenize neden olacağı için Evo Shield'ı kullanmadan önce iki kere düşünmekte fayda var.

System Override ile birlikte yeni sezon temalı Apex kutuları da oyuna giriş yapacak. Bu kutuların içerisinden 24 adet temalı ve sınırılı süre satışta olacak Destansı kozmetikler çıkacak. İsterseniz bu kozmetikleri crafting material kullanarak ya da Apex Coin'leriniz ile de açabileceksiniz. 24 System Override kozmetiğini tamamlayan herkesi ise Octane Heirloom seti bekliyor olacak.

Apex Legends'ın System Override etkinliği 3 Mart'ta başlayıp 17 Mart'a kadar devam edecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum