Apple Watch Artık Daha İyi

Watch 2 serisi akıllı saatlerin yeni öncüsü olacak

Etkinliğin gözdesi iPhone 7'nin yanında sahneye çıkan bir başka ürün olan yeni nesil Apple Watch da seyirciler tarafından yüksek ilgi gördü.

Mobilde olduğu gibi akıllı saat pazarının da lideri olan Apple, Apple Watch 2'de ekran parlaklığını 1000 nit seviyesine yükselttiğini duyurdu. En parlak ekrana sahip Apple ürünü olan Watch 2, dış ortamlarda artık daha rahat bir şekilde kullanılacak. Diğer bir yandan cihaza entegre edilen GPS ise saati bağımsız bir hale getirdi. Artık iPhone'a ihtiyaç olmadan saat üzerinden gidilen mesafe ve konumlar görülebilecek. Yerleştirilen yeni GPS birimi, üçüncü parti uygulamaları da destekliyor. Evet, doğru tahmin ettiniz: Apple Watch 2 üzerinden Pokémon Go oynamak artık mümkün.

Elli metreye kadar suya karşı dayanıklı olduğu söylenen akıllı saati, bundan sonra dalgıçlar ve yüzücüler de tercih edebilecek. Yürüyüş, bisiklet ve koşma gibi sporları algılama özelliğine sahip olan Watch 2'nin içerisinde S2 ismi verilen yeni bir işlemci bulunuyor. Çift çekirdeğe sahip olan S2, saat performansını iki kata kadar yükseltebiliyor.

Özel ve sınırlı sayıda üretilecek bir seramik desenli kasanın yanında Watch 2, standart modellerinde paslanmaz bir çelik kaplamaya sahip olacak. Ayrıca Apple beklenmedik bir şekilde Nike ile de işbirliğine giderek Apple Watch Nike+ isminde başka bir versiyonu da duyurdu. Alüminyum gövdesi sayesinde hafif olan bu saat, sporculara yönelik olacak. Nike logoları ile bezenmiş bu modelde, Nike'ın geliştirdiği özel spor uygulamaları bulunuyor.

369$ fiyat etiketine sahip olan Watch 2'nin yine 38mm ve 42mm olmak üzere iki seçeneği satışta olacak. Saatin önümüzdeki Kasım ayında raflarda olacağı duyuruldu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum