Apple'ın Hit Bilimkurgu Dizisi Silo'nun 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Acaba dış dünyada Juliette'i neler bekliyor?

Apple TV+'ın en başarılı dizilerinden biri olan Silo'nun 2. sezonundan ilk fragman paylaşıldı.

Hugh Howey'in aynı adlı roman serisine dayanan bu bilimkurgu distopik drama televizyon dizisinin ilk sezonunun sonunda Rebecca Ferguson'un canlandırdığı Juliette'in dışarıdaki dünyaya dair gerçeği öğrenmesine şahit olmuştuk. Bu kadarı spoiler değil tabii ki, daha fazla ayrıntı vermeme hiç gerek yok. İzlemediyseniz mutlaka izleyin.

Howey'in Silo serisi üç kitaptan oluşuyor: Silo, Vardiya ve Toz. Konusunu çok kısaca özetleyecek olursam insanlar silo adı verilen dev bir silindirin içerisinde yaşıyorlar, silonun yapılışının üzerinden o kadar çok zaman geçmiş ki içinde yaşayanların çok büyük çoğunluğu bunun neden yapıldığını veya dışarıda neler olduğunu bilmiyor. Tek bildikleri dışarıdaki atmosferin yaşama elverişli olmadığı, yani silodan sürülmek demek ölmek anlamına geliyor.

Dizinin başrol oyuncusu Rebecca Ferguson ikinci sezonun oldukça karanlık geçeceğini söylemişti.

Şimdilik dizinin sadece 2 sezonu onay aldı ama 3. ve 4. sezonların da gelişine kesin gözüyle bakılıyor. Hugh Howey de dizinin ikinci sezonunu seyrettiğini ve bunun şimdiye kadar izlediği en iyi şeylerden biri olduğunu söylemişti.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum