Arcane 2. Sezonun Resmi Fragmanı Yayımlandı

Güzel bir sezon bizleri bekliyor gibi

Oyunlardan uyarlanan filmlerin, dizilerin ve animasyonların büyük bir kısmının beklentileri karşılamaktan uzak olduğu ortada. Hatta çok taze bir örneğimiz var, Borderlands uyarlaması. Öte yandan önümüzde gayet güzel ve başarılı örnekler de bulunuyor, mesela Arcane.

League of Legends şampiyonlarını ekranlarımıza taşıyan Arcane, çok beğenilmiş ve daha önce LoL ile ilgisi olmayanların da dikkatini çekmeyi başarmıştı. Şimdi de 2. sezonu için gün sayıyoruz. Bu yeni sezonun resmi fragmanı da yayımlanmış bulunuyor:

Dizinin 2. sezonu aynı zamanda son sezonu olacak. Jinx’in şalteri tam anlamıyla atmış. Vi (Violet), kız kardeşi Powder’ın geri dönmemek üzere gittiğini ve artık geriye sadece Jinx’in kaldığını söylüyor. Caitlyn, Ekko, Sevika, Heimerdinger ve diğer şampiyonlarımız da bu çatışmada yerlerini alacaklar doğal olarak. Artık safların iyice belirginleştiği, koridorların savaş alanına dönüştüğü bir sezon bizleri bekliyor gibi, ne dersiniz?

İlk sezon performansıyla Netflix'in en beğenilen içerikleri arasına adını yazdıran Arcane'in 2. sezonu Kasım ayında izleyiciyle buluşacak. Bakalım ilk sezon kadar beğenilecek mi.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum