Ark: Survival Ascended'ın Xbox Series X/S Versiyonu Bir Kez Daha Ertelendi

PS ve Xbox portları farklı zamanlarda gelecek

Ark: Survival Ascended, geçtiğimiz ay Steam üzerinde çıkış yaptı. Orijinal oyunu Unreal Engine 5'e taşıyan bu "yeni oyun", yakın zamanda konsollar üzerinde de çıkış yapacak. Bununla birlikte oyunun Xbox Series X/S versiyonunun bir kez daha ertelendiği resmen duyuruldu.

Stüdyonun ifadelerine göre bu ertelemenin arkasında bazı "sertifika" problemleri bulunuyor. Yapılan resmi açıklamada beklenmedik bazı sorunların oluştuğunu dile getiren Studio Wildcard, kısa sürede bu sorunu Microsoft ile birlikte çözecekleri ifade edilmiş.

Normal şartlar altında 14 Kasım'da çıkış yapacağı açıklanan oyun yaklaşık bir hafta kadar ertelendi. Bu hafta sonu resmi çıkış tarihini duyacağımız Xbox Series X/S versiyonunun, önümüzdeki hafta içerisinde resmen çıkış yapması bekleniyor. Yani çok fazla beklememize gerek kalmayacak.

Oyunun PlayStation versiyonu ise farklı bir çıkış tarihine sahip. Studio Wildcard bu versiyon için Sony ile görüştüğünü belirtmişti. Açıklamada şimdilik bir problem görünmediği ve oyunun "bu ay sonunda" PlayStation üzerinde de çıkış yapacağı belirtilmiş.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum