Arkham City'nin Sonu Batman: Arkham Knight'ı Nasıl Şekillendirecek?

Dikkat, spoiler uyarısı!

Tamam tamam Batman: Arkham Origins güzel oyundu, lafım yok ama bir Rocksteady oyunu değildi. Yalnızca oyunun esas dehâları yeni nesli sarsacak bir oyun yapmaya hazırlanırken, bizim Batman gazımızı alması için piyasaya sürülen bir ara oyundu. Arkham City’nin esas devamını Arkham Knight’da göreceğiz.

Batman: Arkham Knight, oynanış dinamikleri açısından birçok yenilikle gelecek. Açık dünya, Batmobile, daha da çevik bir Batman. Peki ya hikâyeden ne haber? City’nin sonunu hatırlarsınız (UYARI: SPOILERLAR GELMEK ÜZERE) Joker hakkın rahmetine kavuşmuştu. Böyle bir karakterin ölmesi elbette çok büyük bir olay. Acaba Rocksteady için hikâyeyi buradan devam ettirmek zor olacak mı? Reddit’de kullanıcıların yorumlarını yanıtlayan Rocksteady çalışanları, bir kullanıcının bu zorlukla ilgili sorusuna şöyle devam verdiler:

"Bence tam tersi. Oyunun yazarı Sefton Hill'in dediğine göre, Batman: Arkham City üzerinde çalışmaya başladıklarından beri akıllarında, final sahnesinde Joker'in öleceği bir hikâye vardı. Bu şekilde senaryoya da o olaya ulaşacak bir bakış açısından değerlendirdiler."

"Batman: Arkham Knight'la, o son bizim başlangıç noktamız oluyor, Joker'ın Gotham'dan gitmesinin sonuçlarına değiniyoruz.”

Batman: Arkham Knight gelecek yıl Haziran ayında PC, PS4 ve Xbox One için raflardaki yerini alacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum