Arma 3'ün Yeni Ek Paketi Contact, Bizi Uzaylılarla Tanıştıracak

Uzaylılarla ilk temas

Arma 3'ün en yeni ek paketi Contact, 25 Temmuz'da yayında olacak. Yayınlanan fragmanda uzaylılar ile ilk teması kuran askerleri gösteren Arma, askeri simülasyonun içerisine dünya dışı varlıkları ekleyecek.

Ek paketin yeni tek kişilik First Contact senaryosunda, Doğu Avrupa'da düzenlenen bir eğitim görevinin dünya dışı bir gemi tarafından yarıda kesilmesi anlatılacak. Bu "dünya dışı varlıkların" emellerini anlamaya çalışırken, Arma'nın alışılagelmiş askeri sistemlerini kullanacağız.


Senaryo modunun yanında ek paket 162 km2'lik yeni Livonia haritasını da oyuna ekleyecek. Bu hayali Doğu Avrupa ülkesi kendi ordusu ile birlikte gelecek. 5 yeni silah ve iki yeni araca da Rus özel timleri Spetsnaz'lar eşlik edecek.

Oyuna eklenecek kozmetikler arasında komplo teorisyenlerinin favorisi alüminyum folyodan yapılmış şapka da bulunacak. 

25 Temmuz'da çıkış yapacak ek paketi almak için Steam sayfasına uğramanız yeterli. Yüzde 10 indirim ile 53.99 TL'ye inen Arma 3: Contact, çıkışından itibaren 59.99 TL olacak.

YORUMLAR
NcZ
27 Mayıs 2019 14:32

ARMA tek başına hiç bu kadar ilgimi çekmemişti, umarım zayıf bir senaryo modu olmaz ve dengeli bir multiplayer deneyimiyle de desteklenir.

Parolamı Unuttum