Arrowverse'in Lois Lane'i Elizabeth Tulloch Oldu

Geleneksel hale gelmiş Arrowverse buluşmasının yeni konuğu Lois Lane

CW tarafından gerçekleştirilen Arrowverse buluşmasında yeni simalar görmeye alıştık. 2017 yılının buluşmasında Flash, Black Canary, Firestorm gibi karakterleri Green Arrow ile birlikte görmüştük. Bu yıl ise karşımızda bir usta gazeteci Lois Lane, Batwoman ve hepimizin tanıdığı "çelik gibi bir adam"Kal-El yani Clark Kent yani... Superman'i göreceğiz. Daha önce Batwoman'ın Ruby Rose tarafından canlandırılacağı açıklanmıştı. Superman rolünde ise Tyler Hoechlin yer alacak.

9 Aralık'ta Flash ile başlayacak etkinlik, 10 Aralık'ta Arrow ile devam edecek ve 11 Aralık'ta Supergirl ile son bulacak. Bu yılki etkinlikte Legends of Tomorrow kendisine yer bulamadı, konuyla pek bağlantısı olmayan Black Lightning de "Arrowverse festivalinde" yer almayacak. 

Lois Lane karakteri, daha önce televizyon ekranlarında Lois & Clark: The New Advantures of Superman dizisinde Teri Hatcher ve Smallville dizisinde Erica Durance tarafından canlandırılmıştı. İşin sinema kısmında ise, DC Sinematik evrenini Lois Lane'i yani "her şeyin anahtarı" olan kişiyi Amy Adams canlandırmıştı. Bakalım bu senenin Arrowverse'i bizlere neler sunacak, zira bu kadar karakteri peş peşe izlemek her DC sever için bir heyecan fırtınası. Fakat işler sarpa sarınca, beklentiler karşılanmayınca bu heyecan yerini büyük eleştirilere bırakabiliyor. DC her alanda bu eleştirilerden nasibini en çok alan firmalardan birisi. Ne dizi evrenlerinde ne de sinematik evrenlerde sevenlerini tam anlamıyla tatmin etmeyi başarıyorlar. Bakalım bu sefer turnayı gözünden vurabilecekler mi? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum